Projektet er 16. Marts 2017 præsenteret for Connie von Elbwart fra Ærø Feriehusudlejning i Ærøskøbing. Connie har tilkendegivet sin interesse for at samarbejde med Muligt.dk ved at benytte webplatformen til formidling og udlejning af feriehuse.

Ærø Feriehusudlejning udlejer hyggelige møblerede feriehuse, varetager al administration og service overfor lejerne samtidig med at de varetager udlejernes interesser. Ærø Feriehusudlejning rådgiver yderligere udlejerne i hvordan husene indrettes optimalt for at være attraktive for udlejning til feriegæster.

Læs mere om Ærø Feriehusudlejning på: www.aeroeferiehus.dk

 Screen Shot 2017 03 22 at 14.54.43

 

Projektet er 17. Marts 2017 præsenteret for Inge Dahl fra Ærø Sæberiet i Søby. Inge har tilkendegivet sin interesse for at samarbejde med Muligt.dk ved at benytte webplatformen som salgskanal for sæberiets produkter

Ærø Sæberiet producerer vegetabilske sæber og økologiske kryddersalte i et ombygget husmandssted med en have fyldt med velduftende blomster og krydderurter. 

Læs mere om Ærø Sæberiet på: www.saeberiet.dk

49335

Projektet er 17. Marts 2017 præsenteret for Nils Ørum fra Vesteraas Gårdprodukter i Ærøskøbing. Nils har tilkendegivet sin interesse for at samarbejde med Muligt.dk ved at benytte webplatformen som salgskanal for gårdens produkter samt til formidling af gårdens ferielejligheder.

 Gården Vesteraas ligger i det for tres år siden fredede Voderup Klint. Området er i dag omfattet af Natura2000-ordningen, og senest udpeget til en National Seværdighed begrundet i de landskabelige værdier. 

Vesteraas producerer økologisk oksekød, urter, honning, vilde blomster frø, frugter og bær. Gården har modtaget Økologisk Arealtilskud til at omlægge og drive bedriftens arealer økologisk. Formålet med tilskuddet er at øge det økologiske areal i Danmark og derved opnå en række fordele for miljøet og nationens biodiversitet.

Læs mere om Vesteraas Gårdprodukter på: www.vesteraas.dk

Vesteraas logo 2017

Projektet er 16. Marts 2017 præsenteret for Julie Martin og Aksel Groth Hansen fra Graasten Dexter Gårdbutik i Ærøskøbing. Julie og Aksel har tilkendegivet deres interesse for at samarbejde med Muligt.dk ved at benytte webplatformen som salgskanal for gårdens produkter.

 Graasten Dexter Gårdbutik sælger kvalitets oksekød til skiftende årstider, simremad, steaks til grillen, steg, grill pølser og meget mere. Oksekødet kommer fra dexterkvæg der går på strandengene ved Ærøskøbing & Marstal hvor de ernæres af vilde blomster og plantersom naturplejere. 

Læs mere om Graasten Dexter på: www.dextergaard.com

 

Graasten Dexter Gaardbutik

Projektet er 17. Marts 2017 præsenteret for Claus Hattesen fra Hattesens Konfektfabrik i Ærøskøbing. Claus har tilkendegivet sin interesse for at samarbejde med Muligt.dk ved at benytte webplatformen som salgskanal for konfektfabrikkens produkter.

Lakridskonfekt fra Hattesens Konfektfabrik er håndlavet efter gamle traditioner og ud fra en kongstanke om mindre sukker og mere smag! Der anvendes kun de fineste råvarer, pulver af frysetørrede bær og frugter, samt naturlige olier og aromaer. Rapsolien og honningen kommer fra Ærø.

Læs mere om Hattesens Konfektfabrik på: www.konfektfabrikken.dk

Hattesen Konfektfabrik logo hvid sort

Projektet er 17. Marts 2017 præsenteret for Pia Boutrup fra Ø-Bolcher i Marstal. Pia har tilkendegivet sin interesse for at samarbejde med Muligt.dk ved at benytte webplatformen som salgskanal for bolcheriets produkter.

Ø-bolcher fremstiller håndlavede bolcher og karameller, kogt på det bedste rørsukker og glucose. Bolcheriet bruger kun naturlige farver og anvender ingen konserverinsstoffer.

Læs mere om Ø-bolcher på: www.øbolcher.dk

ny logo rikke 2

Muligt.dk - info@muligt.dk - +45 3145 6786 - Guldbergsgade 29A, 2.sal, 2200 København N

website produceret af demand.dk

Log på