Partnere og sponsorer

Med udgangspunkt i produkter fra, og huse på, Ærø ønsker Muligt.dk at levere komplette helhedsoplevelser og høj service for de brugere der tilmelder sig og handler via webshoppen. Muligt.dk indgår derfor samarbejder med partnere og sponsorer der kan bidrage til at højne kvaliteten og dermed oplevelsen for den enkelte bruger.

Partnere

Muligt.dk indgår samarbejder med partnere der ønsker at medvirke til at sælge de ærøske producenters varer eller til at skabe bedre oplevelser for feriegæster på Ærø.

Produkter

Muligt.dk ønsker samarbejder med partnere der kan bidrage til al håndtering, logistik og lign. i forbindelse med salg og fragt af produkter fra Ærø.

Udlejning af huse til feriegæster

Muligt.dk ønsker samarbejder med partnere der kan bidrage til at højne oplevelsen for feriegæster der besøger Ærø, ved at bidrage til rejsen til og fra Ærø, aktiviteter og tilbud under opholdet samt kommunikation og information om ferieopholdet.

Hvis du ønsker at bliver partner, eller høre mere om projektet, kan du kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller udfylde formularen under Vil du være med?

Sponsorer

Muligt.dk sælger sponsorater der bidrager til udviklingen og driften af projektet og dermed til øget vækst på Ærø. Der er mulighed for at tegne sponsorater af forskelligt omfang og med forskellig synlighed.

Aktivering af sponsorat

Med udgangspunkt i de enkelte sponsorers organisation og produkter, udvikles koncepter for aktivering af sponsoraterne, således at sponsoraterne skaber den ønskede synlighed og værdi for sponsorerne.

Sponsorfordele

Som sponsor for Muligt.dk vil du løbende blive opdateret om projektet, nye initiativer på Ærø og få mulighed for at deltage i fordelsprogrammer og sponsorarrangementer.

Hvis du ønsker at bliver sponsor, eller høre mere om projektet, kan du kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller udfylde formularen under Vil du være med?

Muligt.dk - info@muligt.dk - +45 3145 6786 - Guldbergsgade 29A, 2.sal, 2200 København N

website produceret af demand.dk

Log på